![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه مک گیل
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من خواهر من از دانشگاه مک گیل پذیرش مستر داشتن که به خاطر اینکه ویزاشون نیومد و امکان دیفر هم نداشتند مجبور شدن برنامشونو کنسل کنن میخواستم ببینم نیاز هست این کنسل شدن رو به اطلاع سفارت بدن یا نه؟ و اینکه اگه پذیرش جدید بگیرن میتونن اگه ویزاشون بیاد باهمون ویزا وارد خاک کانادا بشن
2021-09-16 00:33:00 #Vancouver [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
خدمت بنده با توجه به اینکه از دانشگاه مک گیل در کانادا دعوتنامه دارم و فاند بر عهده دانشگاه محل تحصیلم در ایران هست، آیا سفارت و آفیسر از مننامه فاند دانشگاه خودم رو که توی ایران هست میخواد؟
2021-09-16 05:40:00 #Montreal [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
در طی مکاتباتی که با یکی از اساتید دانشگاه مک گیل داشتم به من گفتند برای پوزیشن فاند اول باید در دانشگاه اپلای کرد درحالی که من درهمجا خوندم و شنیدم که قبل از اپلای باید استاد پیدا کرد امکانش هست راهنماییم بفرمایید اگر اطلاتی دارید
2021-09-17 10:04:00 #Montreal [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
آیا کسی هست که اینجا گروه تلگرامی دندانپزشکی در دانشگاه مک گیل کانادا داشته باشه
2021-09-24 19:55:00 #Ontario [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
، میبخشید من برای Meng محیط زیست دانشگاه مک گیل میخوام اپلای کنم، اما هر چی سایت رو نگاه میکنم ددلاین و اپنینگ رو پیدا نمیکنم، به دانشگاه هم ایمیل زدم جواب ندادن کسی میتونه راهنمایی کنه؟
2021-09-30 22:25:00 #Montreal [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
میشه ادرس گروه تلگرامی دانشگاه مک گیل رو بگید
2021-11-07 12:09:00 #Vancouver [دانشگاه مک گیل] دانشگاه
کسی دوره انگلیسی دانشگاه مک گیل رفته و از وام و بورس استفاده کرده باشه؟
2021-01-20 14:58:30 #Montreal [دانشگاه][دانشگاه مک گیل][وام][بورس] دانشگاه
امروز دانشگاه اطلاعات مربوط به Aseq رو فرستاد و گویا ما به عنوان دانشجوی اینترنشنال فقط مشمول بیمه ی دندانش می شیم حالا می خواستم بدونم آیا کسی از تا به حال برای جرم گیری سالیانه از این بیمه استفاده کرده و می دونه هزینه ش با بیمه و بدون اون چه قدر می شه و آیا با توجه به این که فقط برای دندانه، نگه داشتنش برای کسی که معمولا مشکل دندان نداره معقوله یا نه؟
2021-09-01 15:42:00 #Montreal
، من کارشناسی رشته ی مدیریت دولتی خوندم، الان برای ارشد رشته ی MBA موندم کدوم گرایش رو برم ، به نظرتون گرایشی باشه که که داخل ایران نیست، یا گرایشی باشه که داخل ایران هست؟ چون واقعا هر کس تو این زمینه یه نظر داره به نظرتون کدوم برای آفیسر قانع کننده تر هستش؟ لطفا ی که تجربه ی مثبت و کافی دارن بگن، که گمراه نشیم ممنونم?
2021-09-23 11:10:00 #Montreal
اگر از داخل کانادا بخوایم اپلیکیشن بسازیم باید پلیس سرتیفیکیت از ثنا رو هم تو اپلیکیشن بزاریم؟
2021-09-10 19:43:00 #Montreal